Geplaatst op

Online winkelen en je boodschappen thuisbezorgd in Doetinchem

Twee ondernemers in Doetinchem helpen Kooplokaal Doetinchem met bezorgfietsen.

22/03/2020 Het is gebleken dat bijna alle aanbieders liever zelf de bestellingen aan huis brengen bij de klanten. De gezamenlijke bezorg- en afhaalservice is daarom vooralsnog komen te vervallen.

Onze (binnenstad)ondernemers worden hard getroffen door het Corona virus. Lege winkelstraten, horeca gelegenheden zijn gesloten en er heerst onzekerheid over de toekomst. De overheid neemt snelle en belangrijke stappen om de schade en gevolgen voor iedereen zoveel mogelijk te beperken. En wij als ondernemers dragen ook ons steentje bij. Daarom … Kooplokaal Doetinchem. Online je boodschappen doen en deze krijg je keurig thuisbezorgd.

Betrokken ondernemers

Gisteren deelden we al op onze Facebook pagina dat er creatieve oplossingen worden gezocht om bestellingen van winkeliers in Doetinchem te krijgen. Dank Marthijn Van Balveren (Basil) voor het gratis beschikbaar stellen van 10 sets MIK bagagedragersystemen met stoere kratten van Basil. Dank ook aan Martin Buunk (Halfords Doetinchem) voor de fietsen en de montage van de kratten op deze fietsen.
We zijn super trots op deze twee Achterhoekse bedrijven die een prachtige bijdrage leveren aan Kooplokaal Doetinchem. Samen met de tomeloze inzet van Gabi Hunter (Gaabs) maken jullie het mogelijk dat we de boodschappen van de binnenstad ondernemers kunnen bezorgen in Doetinchem.

Meedoen

Bekijk hier welke winkels meedoen. Meedoen als ondernemer? Je kunt je winkel aanmelden of neem contact op als je goede ideeën hebt.